keskiviikko 31. elokuuta 2011

Omiin oivalluksiin kätten voiteiksi....

Kangaskauppa on käynyt vilkkaanna Onnilaisella alkusyksyn.


Onnilaiselatä löytyy lasten kankaat ihanilla kuoseilla ja raikkailla väreillä. Yhdistele mielesi mukaan, päästä mielikuvitus valloilleen, ja hetkessä Sinulla saattaa olla laspen lempivaate valmiina! Muistathan mainita myös ompelusta innostuneelle ystävällesi, että Onnilaiselta saa valmiiden vaatteiden lisäksi ostaa myös kankaita.

 Tässä JNY ajoneuvot ja tähdet jerseynä. Paitoihin erityisen mukana materiaali.
 Lämmintä ja pehmoista velouria JNY tähdet turkoosi ja punainen. Punaisen näkisin ihanana materiaalina vaikkapa tonttupukuun!

 Pilvikuosilla löytyy tällä hetkellä vain keltaista, vielä en osaa sanoa onko muita värejä vielä tulossa, vai ovatko kenties tähdet syrjäyttämässä pilvet!!


Kankaiden toimitukset ovat pääosin melko nopeita, paketti lähtee postiin heti seuraavana postituspäivänämme, kun saamasi ennakkolasku näkyy maksettuna tilillämme.

Ei muuta kun siis tilailemisiin !
Tilaukset vastaanotetaan myös sähköpostilla info@onnilainen.fi , mikäli joku ei halua verkkokauppaa käyttää.

3 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Ihania kankaita. Onko sulle tulossa kuvioveloureita?? Tähtiä tai jotain muuta? Kovin tuntuu olevan hukassa kaikissa kangaskaupoissa kuviovelourit.

Onnilainen kirjoitti...

Valitettavasti kuviovelouria ei tällä hetkellä ole tulossa muuta lisää kuin tuota punaista valkoisilla tähdillä. Ehkä myöhemmässä vaiheessa taas sitten. Itse olen miettinyt ottaa myyntiin velourissa mustia missä on pilveä ja tähteä, mutta mikähän mahtaisi olla vastaanotto?

minakaa kirjoitti...

Selvä. Varmasti olisi kysyntää musta ja ruskea tähti velourilla. Pinkki olis myös kiva :)