maanantai 28. marraskuuta 2011

Tule joulu kultainen....

Nyt on viimeiset viikot hankkia Onnilaisen pehmeitä paketteja jouluksi. 10.12. tilatut tuotteet pystymme varmuudella toimittamaan jouluksi. Sen jälkeen tuleet tilaukset toki pyrimme saamaan niin nopeasti postiin kun se on mahdollista.
Söpöjä settejä vauvoille, vain mielikuvitus on rajana!
 Lämmin ekologinen bambukerrasto alimmaksi vaatekerraksi kerrospukeutumiseen. Kokoja aina 140 cm saakka!

 Näkyvyys on valttia! Laadukkaasta heijastinkankaasta päälleommeltu kuvio pipossa auttaa muistamaan ottaa heijastimen aina  mukaan!
 Tonntupuku sekä tytöille että pojille. Oma malli pojille, tähtikuviolla.


 Korvaläpällinen myssymalli pienempiin päihin.... sisäpuoli yksivärista kangasta. Näihin tulossa lisää värivaihtoehtoja, kunhan kankaat saapuvat.
Peitto vauvalle vaunuihin tai sänkyyn. Toinen puoli velouria ja toinen oman valinnan mukaan kuviollista trikoota. Peiton koko 70 cm * 90 cm.



Kankaisiin on tulossa pari uutta lisää jossain vaiheessa, tilattu on, mutta toimitus on niin hidasta että mitään aikaa on vaikea luvata. JNY:ltä velouria tähtikuviolla, sinisellä ja punaisella puhjalla, samoin trikoota tähdillä, pinkki pohja. Ajoneuvoihin lisää ikisuosikki ruskeaa sekä sitä turkoosia joka on jo pariin kertaan jäänyt tulematta. Ehkä parempi onni tällä kertaa?!?

Ei kommentteja: